مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از 3نفر تحت عنوان تبانی برای بردن مال غیر

سلام

اینجانب حدود سال 81.
25 درصد از سهام خود از یک کارخانه حدودا به ارزش حدودا 20میلیون تومان را به یک فرد که از طریق شرکای دیگرم به من معرفی شده بود طبق یک برگ کاغذ انتقال دادم و آن زمان به من گفته بودند که بعد از انتقال رسمی سهم خود به آن شخص در اداره مالیات ارزش سهم من را پرداخت خواهند کرد
ولی بعد از انتقال رسمی سهام
آن ها علاوه بر این که به من پولی ندادند مدعی شدند و گفتند که کارخانه ورشکسته شده و پولی نداریم بدهیم به تو و از آن شخص هم پولی نگرفتیم
ولی بعد از چند سال متوجه شدم که آن زمان بابت فروش سهام من به آن شخص مبلغ 80 میلیون تومان پول دریافت نموده اند و با آن پول رفته اند و زمینی برای کارخانه خریده اند و به من به دروغ گفته اند که پولی دریافت ننموده ایم و ورشکسته شده ایم
حال سوال من این است آیا من می‌توانم از شرکای خودم و شخص خریدار سهام ام شکایت کیفری تحت عنوان تبانی برای بردن مال غیر انجام بدهم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام به نظر مطالبه‌ ثمن قرارداد را بنمایید بهتر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد باید در مشاوره حضوری یا تلفنی پاسخ داده شود چرا که ابعاد مسئله گسترده است و یک پسرش و پاسخ کوجک نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

جهت ثبت شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به گذشت مدت زمان مذبور شکایت کیفری نمیتوانید بکنید
اما میتوانید تحت عنوان عناوین حقوقی اقدام به طرح دعوی علیه ایشان نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه از تاریخ اطلاع از موضوع ، مشمول مرور زمان نشده باشد و بتوانید ادعای خود را از طریق مراجع کیفری به اثبات برسانید میتوانید تحت همین عنوان طرح شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کیفری به نظر نمی‌رسد ولی حقوقی شاید

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

اگر مشمول مرور زمان شکایت نشده باشد(یک سال از تاریخ اطلاع) می توانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر این عمل جرم نیست دعوای حقوقی است