مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دولتی

من برای ساخت مشروبات الکلی به یک سال حبس و پرداخت یک میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شدم ایا صحت داره جریمه نقدی تبدیل به یک سال حبس میشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنین موضوعی واقعیت ندارد . پس از تحمل حبس تعزیری (یک سالی که فرمودید)چنانچه جریمه را پرداخت نکنید مطابق قانون برای هرروز حبس مبلغی از جریمه شما کسر می شود میزان آن از سوی قوه قضاییه تعیین می شود.