مشاوره حقوقی رایگان - امکان طرح شکایت تبانی برای بردن مال غیر

باسلام.اینجانب بعلت چند فقره چک برگشتی شخصی ، اقدام به توقیف سند ملک او نمودم.شخص ثالثی به استناد مبایعه نامه مقدم خویش اقدام به ارائه دادخواست اعتراض ثالث اجرائی و الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت اینجانب و صاحب سند نمود.دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفع او رأی دادند و ادعاهای اینجانب مبنی بر صوری بودن معامله را رد کردند..حالا آیا من میتونم تحت عنوان " تبانی برای بردن مال غیر " با ادعای صوری بودن معامله مقدم ، اقدام به طرح شکوائیه در محاکم کیفری کنم؟؟یا اینکه دادگاه کیفری ملزم به تبعیت از رأی قطعی حقوقی بر ضد اینجانب می‌باشد؟؟آیا به استناد اون رأی قطعی حقوقی که مثبت مالکیت معترض ثالث می‌باشد، دادگاه کیفری او را تبرئه و قرار منع تعقیب صادر میکنه؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به اسناد ومدارک شما دارد. درحالت کلی احتمال ابطال رای صادره کم است