مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام جعل چک

با عرض سلام بنده چک صیادی انتقال داده شده به نام خودم را از مشتری گرفتم اما دراین بین، تاریخ ثبت چک از طرف مشتری و تاریخ لاشه چک تفاوت یک ماهه بوده که با تماس با ایشان خودمان این تاریخ را تصحیح کردیم اما بعداز وصول چک طبق تاریخ چک صیادی ثبت شده، ایشان با موضوع جعل از بنده شکایت کرده اند ،با توجه به این که ایشان نسبت به عدم وصول چک ویا روش های دیگری که نتوانیم چک را در تاریخ مذکور وصول نماییم بر اساس عنوان شکایت جعل اقدام نکرده اند ،چه راهکاری را برای بنده در مقام دفاع از خودم پیشنهاد می‌فرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
منظور از خودمان کیست؟
شما به تنهایی تاریخ را تغییر دادید؟
یعنی تاریخ مجدد پشت نویسی و امضا نشد؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما بسیار کلی می‌باشد می‌بایست جزئیات آن بررسی شود