مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاع

من و برادرم بعد از فوت مادر و انجام انحصار وراثت به صورت سه دانگ سه دانگ در زمین مادری شریک هستیم.در وسط این زمین یک بنای 40ساله وجود دارد که ارزش ندارد و فقط زمین مورد معامله قرار میگیرد.بنده در آن بنا ساکن هستم و میخواهم پس از نصف کردن زمین،در زمین خود ساخت و ساز انجام دهم.متراژ کل زمین 550متر است.به برادرم پیشنهاد دادم که اول بنا را تخریب و سپس زمین را نصف کنیم ایشان گفتند مایل به هزینه اضافی از جمله تخریب،تقسیم انشعابات آب و برق و گاز و ...نیستم و ضرر مالی دارد برای من و فقط میخوام سهم خود را به همین شکل بفروشم یا شما بخر(که من شرایط خریدن سهمش را ندارم)یا هردو با هم کل زمین را بگذاریم برای فروش،اکنون که من قصد فروش ندارم و میخواهم سهم خود را نگهدارم و ایشان راضی به نصف کردن نیستند باید چیکار کنم؟راه حل چیست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر قابل افراز باشد درخواست افراز دهید در غیر این صورت دستور فروش ملک مشایی

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پیشنهاد برادرتان قانونی است. درصورت صورت عدم امکان تقسیم، وعدم خرید شما ملک امکان فروش را ازطریق دادگاه دارد