مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند تک برگ

با سلام. مادرم ملکی رو خریداری کرده را با سند عادی و وکالت رسمی و بدون پروانه رفتیم زمین رو شفته کردیم وبه شهرداری رفتیم و اون جا فهمیدیم که زمین سند تکبرگ روش صادر شده به نام شخص دیگری و اون آقا از دست ما تصرف عدوانی شکایت کرده.
ما چطوری میتونیم سند تک برگش رو باطل کنیم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست ابطال سند رسمی دهید تا برررسی شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی دارد چگونه سند گرفته باشد.بررسی کنید ببینید سند چگونه صادر شده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام لازم است مدارک بررسی شود در صورت لزوم اقدام لازم. به نظر باید فروش مال غیر و ابطال معامله به لحاظ مستحق للغیر در آمدن مبیع اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که ایشان به چه صورت سند گرفته و مالکیت شما چیست با توجه به ادله می‌توانید دادخواست ابطال سند بدهید