مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلام
بنده تلفن همراهم راه در اختیار شخصی دادم تا تماسی بگیرد
بعد از چند ساعت با من از شماره ای که ایشان با آن تماس گرفته بودند تماس گرفته شد و فرد تقاضای دریافت خسارت از بنده شد و بنده را تهدید به شکایت از طریق شماره تلفن بنده کرد
آیا شکایت از طریق شماره تلفن همراه و بدون مدرکی بنا بر بدهکار بودن بنده ممکن است؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر شکایت مبنی بر جرمی باشد که ارتباط با آن تماس تلفنی داشته باشد مانند اینکه طرف بگوید از طریق تماس تلفنی به من توهین شده می تواند قابل پیگیری باشد اما نتیجه شکایت معلوم نیست و احتمال موفقیت آن بسیار کم . اما اگر با استناد به تماس یا شماره شما بخواهد طلب پول یا مالی را بدون ارایه دلیل دیگری بنماید احتمال پیروزی آن شخص صفر است