مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اکستنشن کار مو

من ب آرایشگاه مراجعه و اکستنشن مو طبیعی انجام دادم و تقاضای 250شاخه مو کردم و ایشون 100شاخه زدم و بعد در منزل متوجه شدم اعتراض کردن ک ن من ب صورت گرمی زدم و 100شاخه میشه و اینکه پایین مو سوخته موخوره و شاخه های مو خورد بودن و گفتن نچرال ک نبود ب اتحادیه رفتم و گفتن یا 2میلیون و پانصد بده ک مو رو پس بگیرن ازت و یا 30شاخه مو ب شما میدن
من اصلن راضی نیستم چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را میتوانید از اتاق اصناف، وتعزیرات نیز پیگیری کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این موضوعات معمولاً بهتر است که از همان طریق اصناف و تعزیرات حل شود چرا که پیگیری از طریق دادگاه زمانبر و مستلزم صرف هزینه است