مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

دونفرخفت گیر وارد مغازم شدند ومن رادرحدمرگ کتک زدن و فرارکردن حالا ازشون شکایت کردم دادگاه اونارو محکوم به پرداخت 90میلیون دیه ودوسال حبس تعزیری کرده است. متهمین بعدصدور رای اقدام به اعتراض به رای صادره کرده اند که دادگاه تجدیدنظراستان اقدام به حذف دو سال زندان کرده وگفته دعوای داخل مغازه جرم عمومی محسوب نمیشود.حالا خواستم یک مشورتی از دوستان بگیرم که برای تاییدیه دو سال زندان متهمین چکار کنم؟آیا اعاده دادرسی ماده 477نتیجه میدهدیانه؟ تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری مربوط به خلاف شرع بودن حکم صادره است و پرونده شما ارتباطی با این ماده ندارد