مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

باسلام یک ماشین با پسرم تصادف کرده وقتی از عرض خیابان رد میشده منطقه مسکونی با سرعت بهش زده ولی خدا بهمان رحم کرده نمرده یاجاییش نشکسته ولی اطراف چشمش زخم وخونریزی کرده بود وپاهاش خراشیدگی برداشته بودند طرف موقعی که با ماشین به پسرم زده بود به اورژانس وغیره زنگ نزده بود وخودش پسرم رو برده بود بیمارستان
کارشناس برای کروکی آمده بود نوشته نامعلوم آخه این چه جوری میشه مگه نباید راننده مقصر اعلام بشه طرف نه خرجی ومخارج بیمارستان وغیره رو بهم پرداخت نمیکنه ونه اینکه کارشناس اونو مقصر اعلام نکرده چکارکنم
آیا این جوری شامل بیمه میشه کارشناس تایید نکنه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سوال قبلا پاسخ داده شده است