مشاوره حقوقی رایگان - مقصر بودن راننده با عابر پیاده

ماشین به پسرم درحالی که از مدرسه برمیگشته واز خیابان رد میشده ماشین بهش زده و تقریبا 10متر پرتابش کرده
ولی خدا رحم کرده نمرده فقط اطراف چشم راستش زخم وخونریزی کرده بود وپاهاش خراشیدگی برداشته که شامل بیمه میشه طرف موقع تصادف به اورژانس زنگ نزده باماشین خودش اونو برده بیمارستان کارشناس بعد چند روز برای کروکی آمد و تایید نکرده و نامعلوم زده میگه باید حتما جاییش می‌شکست چون این فاصله پرتابش کرده ومقصر نامعلوم من چکارکنم
احترام بزنم و اینکه شامل بیمه میشه اگر کارشناس اینجوری نوشته باشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از راننده مقصر دردادگاه طرح شکایت کنید.