مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام
در کانال تلگرام فروش لوازم خانگی سفارش دادم و مبلغ 6 میلیون بیعانه و به دستم نرسید . و بعد هم تمام شماره های من رو بلاک میکنه . کانال تلگرامش همچنان برقراره وو دا ه کلاه برداری میکنه . شماره کارتی که واریز کردم و اسکرین شات واریز و پیام ها و وویس ها رو دارم و شماره ی همراهش رو . با توجه به این که باند بز رگ کلاه برداری به نظر میان ایا پلیس فتا زودتر پیگیری میکنه ؟ چون هر چه دیرتر بشه افراد بیشتری فریب میخورن . ایا پول من با مسدو شدن حساب های اون اشخاص بهم برمیگرده ؟ چقدر طول میکشه ؟
ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

حتماً شکایت انجام دهید اما نتیجه این شکایت مشخص نیست برخی از موارد پیگیری سفت و سختی شده و برخی موارد موضوع را حقوقی می دانند.
توصیه این است که به هر سایت و کانالی اعتماد نکنید البته بعید است که دیگر اعتمادی داشته باشید