مشاوره حقوقی رایگان - عدم عملکرد به قول و وعده به سازنده مشارکت در ساخت

سه طبقه آپارتمان و قرار بر چهار طبقه یکساله قرارداد نوشتن الان پنج طبقه و ده واحد شده آیا از دو واحد اضافه شده به 6واحد مالکین هزینه و سودی باید از سازنده بگیریم یا چهار واحد برا سازنده است اگر بابت اسکان مالکین ازش پول ودیعه طلب کنیم اجاره خونه رو باید اون پرداخت کنه یا ما یا الان قولنامه جایی که اجاره کرده رو می‌تونه بنام خودش بگیره و بعدش تمدیدش نکنه بخاطره اضافه شدن مبلغ اجاره یا باید تمدیدش کنه تا پروژه تموم بشه ببخشی زیاد سوال میکنم اما اگاهیمون مثل دارایی و ثروتمون صفره و بخاطره فقر مالی و عدم آگاهی تمام عملکردش نسبت به پنج واحد و مالکینش صد٪ تفاوت و تمایز داره با ما حتی همین الان اونارو ودیعه رو نمی‌دونم اما اجاره خونه هاشون از ما بیشتره چون جایی که گرفته براشون خوب و عالی تر از ماست حتی به یکی از واحد هامون 150ملیون داده شهرک غرب می‌شینن و نصف اجارشون هم میده پس چجوری با ما رفتارش آنقدر بده و دریغ می‌کنه و حقمون رو نمی‌ده و بلد نیستیم چکار کنیم تا ارزش و رفتارش با ما هم یکسان باشه مثل پنج واحد دگ راهنمایی کنید خدا کنه متظورمو متوجه شده باشید حتی نمی‌دونم مشکلمو درست بازگو کردم یا نه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد تنظیم شده حتماً باید بررسی شود چرا که در مشارکت ساخت عمدتاً ملاک قرارداد تنظیم شده بین طرفین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مبایعه نامه‌و قرارداد موجود خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد