مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه المثنی

سلام خدمت شما
بنده یکبارثبت نام کردم برای شناسنامه المثنی و بعد مدتی بخاطرنداشتن مدرک طلاق نامه برگشت خورد
وبنده ده سال قبل درشهرتهران در محضرثبت طلاق کردم وسندطلاق نام راگم‌ کردم والان درمشهدساکن هستم که یرای گرفتن رونوشت به تهران وادرس محضررفتم که متوجه شدم محضرکلان جمع کردن وشماره ریس محضررا پیداکردم تماس گرفتم ایشان گفت جمع کردیم مشخصات دادم که ایشان برند منزل پرونده بنده را پیداکنند که ایشان هم موفق نشد گفت مدارک خیلی قدیم پیدانکردم
والان نمی دانم بایدچطور این برگ از طلاق نامه را پیداکنم وممنون میشم راهنمایی کنید چون بنده کل مدارک ام گم کردم وبرای المثنی گرفتن هم اول بایدشناسنامه را بگیرم که این مشگل خورم باتشکر

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام
اگه یه کپی از شناسنامه قبلی تون داشته باشین اونجا شماره طلاق نامه قید شده و البته در پرونده مربوط به اسناد هویتی شما در اداره ثبت احوال هم کپی طلاق نامه وجود داره یعنی کارمند مربوطه در اداره ثبت احوال اگه بخواد خودش میتونه مساله رو حل کنه و راه به راه شمارو نفرسته دنبال نخود سیاه!
از طرفی سردفتر هم مکلف به ارایه رونوشت به شما هست و درصورت عدم همکاری سردفتر، میتونین هم از طریق دادسرای انتظامی سردفتران رسمی و هم از طریق دادگاه حقوقی محل اقامت سردفتر، الزام سردفتر به ارایه رونوشت رو بخواهید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
دفاتر اسناد زمانی که به دلایل مختلف تعطیل می شوند مطابق قانون یک دفتر اسناد دیگر کفیل آن دفتر خانه تعطیل شده است و تمامی کارهای دفتر قبلی را می تواند انجام دهد. بنابراین دفتر تعطیل شده باید به شما اطلاع دهد که کفیل آن کدام دفتر اسناد هست