مشاوره حقوقی رایگان - شکستن زانو و مچ دست در حین انجام کار

سلام
برای یک مغازه که سیستمهای حفاظتی مفروشه قرار شده بود کار کنم و نصب دوزبینها و دزدگیری که به مشتری میفروشرو براشون انجام بدم تو همون کار اول که منرو فرستادن (لوله کشی و کابل کشی و نصب 8 عدد دوربین برای ی کارگاه تولید پلاستیک) روز دوم ساعت 5 بعدازظهر از نردبان افتادم(نردبانی که مغازه دار بهم داده بود شکست)زانوی پای چپ ،مچ دست راست ،و پای چپم شکست که بخاطرش یکهفته بیمارستان بستری شدم و مچ دستمو زانوم رو عمل کردم پای راستم هم گچ گرفتم،
زمانیکه افتادم با وجود دردی که داشتم هر چی التماس کردم برام زنگ بزنن آمبولانس قبول نکردن و بعد از صحبت کردن با صاحب مغازه و مشورت باهاش منو با ماشین خودم به محل خودمون (45 دقیقه فاصله)رسوندن و تحویل صاحب مغازه دادنو رفتن صاحب مغازه هم منو به درمانگاه محلمون بردو از پاو دستم عکس انداخت برد به دکتر نشون دادو امد بمن گفت چیزی نشده موترک شده گفته ببندید استراحت کنه خوب میشه چندتا باند کشی گرفت منو رسوند خونه رفت ولی فرداش از دیگه نتونستم دردو تحمل کنم رفتم بیمارستان اونجا بمهز دیدن عکسها توسط چندتا متخصص متفق النظر گفتن باید بستری بشه و عمل بشه چون بدجور شکسته بود
موقع ترخیص از بیمارستان هزینه های منو آزاد حساب کردن چون گفتن حادثه سرکار اتفاق افتاده بیمه سلامت قبول نمیکنه و فقط باید کارفرما بیاد پرداخت کنه از اونجاییکه کارفرما من هم قبول نکرد بیاد گفتن خودت باید پرداخت کنی بعد بری شکایت کنی ازش بگیری
میخواستم ببینم با این شرایط میتونم شکایت کنم و در صورت شکایت از اونجاییکه بیمه نشده بودم و کارفرما هم میگه بیمه نداره آیا به نتیجه ای میرسم میتونم هزینه هامو بگیرم یا نه
قبلا از عنایت شما و وقتی که میگذارید پیشاپیش تشکر میکنم
مرسی