مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

سلام وقت بخیر خیلی ممنون میشم سوالمو جواب بدین.
خانومم یبار ماشینمو توقیف کرد و ماشینم رفت پارکینگ ولی من اصلا از شکایت مهریه و توقیف اموال خبر نداشتم یه روز بعد توقیف من به مادرم وکالت داده بودم وه قولنامه هم بین خودمون نوشتیم . بعد باهم سازش کردیم که من نصف ماشینو به نام همسرم بزنم پیش وکیلشون یه دست نوشته تنظیم کردیم و امضا و اثر انگشت زدم. من ماشینو رفع توقیف کردم ولی باز به دلایلی به اختلاف خوردیم وایشون دوباره ماشینو توقیف کردن ،سوالم اینجاست ایا میتونم با وکالت و قولنامه بین خودمون رفع توقیف کنم ?

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی در دادگاه داخواست دهید. درصورت صدور رای به نفع مادرتان بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع و محتوای این اوراق باید برسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود
در صورت تمایل به کسب اطلاع دقیق تر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید