مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال تلگرامی

درود وسلام
دوست من از طریق سرچ کلمه" فروش اسلحه" در کانال تلگرامی و عضو کانال شدن و دیدم کلیپ ها و عکس ها و قیمت های سلاح های گرم، 15 میلیون تومان به کارت بانکی شخصی پول پرداخت کرده و حتی تلفنی که صحبت کرده صداها هم هست و پیامک های واریز وجه و همچنین اسکرین شات از چت هاشون هست.
بعد از اینکه بیعانه را زده 1 روز بعدش ازش آدرس میخوان و جایی قرار میزارن ولی بعد از اینکه کل مبلغ را واریز میکنه تلفن طرف از دسترس خارج و چیزی تحویل دوست ما نمیدن.
با وجود شماره موبایل و شماره کارت بانکی طرف آیا امکان پیگیری هست و چون خرید اسلحه در کار هست آیا شکایت کنه تازه برای خود شخص فریب خورده دردسر نمیشه؟؟