مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر جانباز بعد فوت

سلام
سوالم این است که پدر جانباز 28درصد است و یه ازدواح‌موقت داشته و از این ازدواح یه دختر ده ساله دار که ایشان الان فوت شده و از ازدواح دایم دوتا پسر یه دختر دارد که دخترش سه سال است طلاق گرفته ولی بد فوت پدرم حقوقش فقط بین دختر ده سالش و همسر دایم پنجاه پنجاه تقسیم میشود و برا من مه دختر مطلقه متوفی هستم هیچ حقوقی تعلق نگرفته و زمانی که قید حیات بودن یبار تذکر کردن که من از راه قانونی و ثبتی اقدام کردم که بد فوتم پنجاه درصد حقوقم به دختر ده سالش تعلق بگیرد
حالا سوال من این است ایا این کار پدرم قانونی هست و باعث میشود که بنده از حقوق پدرم اصن سهمی نبردم و فقط مادرم و خواهر نانتی ام سهم ببرد
اگه راهی هست که بنده اقدام کنم و از حقوق پدرم سهم ببرم به من لطف میکنید توضیح بدید باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. از طریق نهاد واریز کننده مستمری درخواست دهید.