مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف

سلام بنده در استعلام قیمت غذای شرکت کردم و قیمتهای غذا زدم و میانگین قیمت هم 110 تومن دادم یک هفته از من غذا بردند ( بدون انعقاد قرارداد ) و بنده فاکتور این یک هفته را بازای هر پرس 110 هزار تومان ارائه کردم لیکن طرف من باستناد نوع غذا و قیمت ان در استعلام بها اقدام به پرداخت نموده است . مابه التفاوت حدود 13 میلیون تومان می باشد ایا میتوانم از طریق قانون شکایت کنم ؟( صرفا استعلام بها استناد شده که 40 روز هم از تاریخ آن گذشته بوده و حتی قبل از اینکه غذاببرند نرخنامه اتحادیه هم عوض شده است )

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله با استفاده از فاکتورهای موجود(اگر خریدار امضا کرده است) میتوانید مبلغ باقیمانده را تقاضا کنید