مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وخسته نباشیدمن درتصادف ماشین که سرنشین ان بودم دچارصدمه شدم دربیمارستان تحت درمان قرارگرفتم ازناحیه ارنج دست راست وساق پاودنده سمت راست صدمه دیدم همه مراحل درمانی انجاراانجام دادم به غیراز سونوگرافی به علت دردناک نبودن جراحاتم به بیمارستان رضایت دادم وازبیمارستان خارج شدم میخواستم بدانم ایامیشود ادعای دیه کنم الان تمام زخمهای م و دردناک بودن دندهام برطرف شده ممنون میشوم به سوالم پاسخ دهید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با توجه به مدارک و نظر پزشکی قانونی امکان شکایت و مطالبه دیه هست