مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق

سلام آیا اگر در دوران حق حبس من هر ماه مهریه بپردازم و قصد طلاق دادن خانمم را نداشته باشم و خودم هم قصد ازدواج مجدد نداشته باشم دادگاه میتواندمن را مجبور به طلاق دادن همسرم کند؟؟و آیا امکان دارد قاضی غیابی همسرم را طلاق بدهد ؟؟همسر من نتوانسته هیچ کدام از شروط ضمن عقد را برای طلاق ثابت کند من با وجود بخشش مهریه راضی به طلاق نشدم و هنوز علاقه دارم برگردد ما فقط دوماه باهم زندگی گردیم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

برای صدور حکم طلاق باید دلیل محکمه پسند داشته باشد.

ضمن اینکه با وجود سیستم ثنا و وجود کدملی احتمال صدور و ثبت طلاق به صورت غیابی بسیار کم شده است.

پرسشگر :

به قاضی گفتم کجای کتاب آیین دادرسی نوشته اگر زن حال نکند مردش را ببیند باید مرد طلاقش بدهد و قاضی ساکت شد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که خانم شما عسر و حرجشان را ثابت نکند، محکمه نمی تواند به طلاق حکم دهد. النهایه تشخیص با قاضی است!!!