مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب متوفی با وکالتنامه

با سلام
پدر بنده فوت کرده و ورثه بنده و مادرم که در ایران هستیم و خواهرم که خارج از کشوره ،برای برداشت از حساب و فروش خط موبایل0912و سهام عدالت و سهام بیمه و یک زمین چه وکالتنامه ای به بنده باید بدهند در سامانه میخک وکالتنامه های مختلفی عنوان شده باید همه آنها رابدهند؟و ذکر نام بانک و شماره حسابهای بانکی و شماره موبایل و شماره سند زمین در داخل وکالتنامه لازم است یاخیر؟ به علت دور بودن دفتر کنسول گری به محل اقامت خواهرم رفت و آمد به آنجا سخته لطفا راهنمایی بفرمایید چون فقط یکبار به آنجا میتواند برود، بعد بعه همراه وکالتنامه ای که به بنده می دهند اصل شناسنامه و کارت ملی خواهرم هم لازم است یا خیر

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

می‌توانند از طریق سفارتخانه مواردی که مد نظر دارید راوکالت دهند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ذکر دقیق شماره حساب ها و مشخصات اموال لازم است اما پیشنهاد می شود متن وکالت نامه ها توسط وکیل یا دفتر اسناد رسمی تنظیم شود چرا که سامانه میخک فقط محل بارگذاری متن است و مانند دفتر خانه ها مسئولیتی در صحت عبارات و کلمات بارگذاری شده ندارد