مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل خانم

باسلام،برادرم 6ماهه ازدواج کرده و توی این مدت زنش همش سرمسائل کوچیک رفته قهرمنزل پدرش،به حرف شوهرش اهمیت نمیده،به حجاب واینا بی اهمیته بدون اجازه ی شوهر به مدت 1ماه میره منزل پدرش،حتی باردار بود به عنوان مهمانی رفت اونجا بچه رو سقط کرد و تقاضای طلاق داد،کاملا به حرف خانواده اش هست این قهرآخری هم بدون خبرقبلی زنگ زده خانواده اش مثل کولی ها ریختن سرمون با چاقو و چماق، جهزیه نیاورده ،ولی هر چی داشتیم و براش خریدیم با زور و جیغ و تهدید طلاها و وسایل منزل رو برده کلی هم خودش و خانواده اش فحاشی کردن،حتی خواهرش قصد داشت منزل پدرم رو آتیش بزنه، به همچین زنی مهریه تعلق میگیره و برای طلاقش چه اقداماتی باید انجام داد چون به نظر میرسه دوقطبی باشه و از نظر روانی و حیثیتی خودش و خواهراش مشکل دارن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تحت هر شرایطی به ایشان مهریه تعلق می گیرد بابت سایر مواردی هم که توضیح دادید می توانید شکایت کنید اما با توجه به توضیحات نیاز است که هوشمندانه و با مشاوره رفتار شود تا موجب خسارات مالی و غیره نشود