مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام وقت بخیر بنده بخاطر مشکل قلبی( گشادی یکی از دریچه های قلب ) که دارم به ییمارستان برای برای اجرای کمسیون پزشکی و گرفتن معافیت اقدام کردم . هم بیمارستان و هم وظیفه عمومی مهر تایید معافیت دائم بنده رو زدن و گفتن که تایید نهایی شما به نظر استان بستگی داره میخواستم ببینم چقدر احتمال داره که استان این معافیت رو رد کنه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مقاله ای تهیه و در سایت دادراه قرار داده ایم تحت عنوان سیر تا پیاز معافیت و معافیت پزشکی که در بخش پروفایل بنده قابل رویت است اگر افاقه نکرد این مقالات مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است