مشاوره حقوقی رایگان - حق معبر

سلام از آنجا که وراث اجازه نمیدهند که غریبه وارد کوچه آنها بشه برای فروش زمینمون باید از کوچه پشتی ملک که به زمین دیگه ای وصل هست راه بگیریم که حدود 300 متر زمین همسایه رو باید خریداری کنیم تا به کوچه برسیم و اون در ازاش 350 متر از زمین ما رو میخواد ... آیا بعد از خرید اون متراژ که برای رسیدن به خیابان خریداری کردیم را میتوانیم حصار زده و ببندیم ... البته در صورت حصار زدن و بستن راه ورودی همسایه هم بسته میشود آیا خود اون نیز حق معبر نباید پرداخت کند ؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

میتوانید جهت دادن حق معبر قراردادی تنظیم نموده و مبلغی تعیین کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی به موقعیت ملکی شما و قواعد شهری یا روستایی دارد به طور مثال اگر زمین شما کشاورزی است دیوارکشی در آن مجاز نیست