مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب جاری کارمندی

اینجانب جهت بستن حساب جاری کارمندی خودببانک مربوطه مراجعه ولیکن متصدی بانک اظهارداشت تعدادهفت فقره چکهای شمادرسامانه ثبت نشده است/توضیحااینکه درسنوات قبل بلحاظ اینکه جهت ضمانت وام اعضای خانواده ام چکهای با نشده موردنظرراپس ازخاتمه ضمانت مستردوراسانسبت بامحاءاقدام نمودم.لطفاجهت بستن حساب جاریم راهنمایی بفرمایید/
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطابق تبصره ماده 16 دستورالعمل حساب جاری بانک مرکزی بانک موظف به بستن حساب است و مسئولیت چکهای در گردش به عهده شما می باشد.
بنابراین اگر از چک های در گردش خود مطمئن هستید می توانید اقدام به بستن حساب نمایید در غیر اینصورت با محکومیت کیفری مواجه خواهید شد.