مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از تصاویر شخصی در فضای مجازی

با درود و احترام خانم متاهل و دارای فرزند هستم چند سال قبل یکی از آشنایان بدون اطلاع بنده فردی رو سر راهم جهت آشنایی پیش از ازدواج قراردادن ایشون به لحاظ روانی سالم به نظر نمیان الان بعد از گذشت چند سال و با وجود اطلاع از تاهل بنده عکسی که اون موقع بدون رضایتم از من گرفته رو هنوز در گوشی داره گاها تماس میگیره و پیام میده و عکس رو برام ارسال میکنه باید چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. می توانید علیه ایشان طرح شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود چرا که یک بعد آن مسائل خانوادگی است که نباید تحت تاثیر قرار گیرد بهتر است اظهارنامه ای را وکیل برای شما تهیه و ارسال کنید به ایشان