مشاوره حقوقی رایگان - معامله و معاوضه خودرو

سلام و احترام یک ماه پیش یا یک فردی برای معاوضه ماشین اقدام کردیم و توافق شد مبلغی رو به عنوان مابه التفاوت خودرو پرداخت کنیم هیچ قولنامه دستی ای هم نداریم هر دو هم رفتیم تعویض پلاک و سند رو به نام زدیم ،3 هفته بعد از گذشت سند زدن اون شخص مدعی شده که ی درب تعویض بوده و شما به من نگفتید و باید 100 میلیون ضرر به من پرداخت کنید من هم زیر بار نرفتم و گفتم شکایت کنه خواستم بدونم نظر قانون دراین باره وقتی به دادگاه برسه چی هست ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه شرط صحت معامله درمورد بدون رنگ بودن را نتوانند اثبات کند، چیزی به ایشان تعلق نمیگیرد