مشاوره حقوقی رایگان - معامله و معاوضه خودرو

با سلام و احترام
بنده یک ماه پیش با یک فردی قرار به معاوضه خودرو هامون کردیم و هیچ قرار دادی هم نوشته نشد وکارشناسی هم نکردیم ، توافق کردیم ی مبلغی رو به عنوان مابه‌التفاوت پرداخت کنم هر دو به تعویض پلاک رفتیم و سند زدیم بعد از گذشت سه هفته تماس گرفته و گفته که یک درب ماشین تعویض بوده و شما به من نگفتی و باید ضرر 100 میلیون تومانی پرداخت کنید با اینکه واقعا بنده اطلاعی از این موضوع نداشتم بنده هم گفتم برو شکایت کن خواستم بدونم قانون در هنگام دادگاه چ نظری داره ممنونم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام شما باید عدم آگاهی خود را نسبت به این موضوع ثابت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی ایشان ادعایشان را مبنی بر اعلام شما جهت بدون رنگ بودن خودرو به اثبات برساند