مشاوره حقوقی رایگان - شاکی پرونده فروش مال غیر

آیا وقتی بنده مبایعه نامه و وکالت بلاعزل با چند ضمانت نامه و شهادت نامه از مالک در حضور شاهدان عینی و حتی فیلم برداری شده با مکالمات تلفنی و گزارش ثبت اسناد کشور و گزارش محضری که تخلف صورت گرفته است آیا بازپرس میتواند قبول نکند؟ و بیان داشته باشد که مالک 10 سال پیش فوت کرده؟ در حالی که زنده و سلامت بوده و چند ماه قبل در شعبه دیگری خودش از فرزندش شکایت کرد تا ملک مرا تحویل دهد که متاسفانه بازپرس تخلف کرد و حفاظت و اطلاعات ریاست حفاظت واطلاعات را معرفی کردند جهت تذکر و به بنده فرمودند شکایت کنید این بازپرس سابقه دارد است . و از همه مهم تر محکم علیم خود با دست خط خود نوشته با گردن کلفتی که ملک را فروخته ام و پولش را بین وراث تقصیم کرده. در حالی که ملک بنده را به مستعجر های خودمان فرخنده سه دانگ به زن و سه دانگ به مرده آن هم از دم قسط با وام بانکی وام هم خودش توسط پسر خواهرش که مدیر بانک است گرفت برایشان همه بصورت سوری نمایشی. قبلا به دلیل 50 میلیون وام پرداخت نشده مانع از انتقال سند شد به همین دلیل وکالت های بلا عزل از سال 1394 تا 1398 صادر شده. شاهدان حضوری در دادسرا مدیر مسکن که مبایعه نامه نوشته بودند با ریاست هیت امنای مسجد مجبین و دختر پسره صاحب ملک جهت شهادت آمدند. ایشان میگفت 10 سال پیش مالک فوت کرده. حالا بعد از دو سال که پروندها شعبه هشت با ماده 278 آیین دادرسی رفت اول اظهار نظر 5 ماه تحقیقات که متوجه تخلف شعبات شدند بعد ارجاع به شعبه هشت بازپرسی دادسرای شهید محلاتی منطقه 14 بعد از دوسال که یک بازپرس دیگری آمده ناگهان پرونده هارو منع تعقیب و موقوفی فرستاده به دادگاه دو کیفری فردا ارجاع داده میشود. خواستم اگر امکان داشته باشد تا قبل از رای قاضی محترم دستور از مقامات بالا قوه‌قضاییه بیاورم چون پرونده هارو دیدند گفتند اعتراض بگذارید بعد تشریف بیارید تا رسیدگی کنم در ضمن بازپرس گفته که پنج دادیاری در سال 5/2/1400 رسیدگی کرده و پرونده را بسته. باید عرض کنم اول که میگفت مالک 10 سال پیش فوت کرده. در حالی که مالک به دلیل ضرب جرح پسرش که چرا شکایت کردی مورخ 2/2/1400 فوت کرده از آنجایی که وقتی خداوند بخواهد شخصی را رسوا کند با دست خودشان بیچاره شان میکند. چطور امکان دارد یک دفع بعد از دوسال مورخ 5/2/1400 در حالی که سه روز بوده که مالک فوت کرده رفته باشد و رسیدگی به پرونده شده باشد؟ همش دروغ به قرآن دست میگذارم که وقتی با دعوا مرا بیرون کرد گفت تا زمانی که ابلاغیه نیامده حق نداری پا در شعبه بزاری واز روزی که خبر مرگ مالک را شنیدم تا پنج ماه اعصب پاهایم از کار افتاده. اگر چنین بوده چرا به شاکی پرونده گزارش داده نشد. چرا شعبه اظهار نظر چیزی نگفت یا بازپرسی که دوسال وقت خرید بریشان. ناگهان این بازپرس جدید چگونه پرونده سازی کردند؟ لطفا بنده را راهنمایی کنید سپاسگذارم از اینکه صبوری میکتید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام وقت بخیر
مشکلات شما قابل درک است و بیشتر مردم وقتی وارد پروسه دادگاه می شوند کلافه و خسته هستند تمام متن شما را دو مرتبه خواندم اما...
شما باید سوال حقوقی خودتون رو به صورت شفاف بپرسید یا اینکه به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اقدام کنید که مدارک بررسی شود چرا که توضیحات شما برای اظهار نظر وکلا دقیق و صحیح نیست.