مشاوره حقوقی رایگان - من تحت پوشش هستم بخاطرشوهرم درزندان هستش میخوام قطع نشه ودایمی بشه .

میخواستم بگم من در شهر... زندگی میکنم دوفرزند دارم یه دختر 13ساله ویه پسر 9ساله که دخترم مریضه مشکل روده ای داره وپسرم چشمش ضعیفه وانحراف داره من 13سال زندگی که باهمسرم دارم اون همش یپاش بخاطر مواد مخدر زندان بسر میبره وبنده مخارج زندگی مو بستگانم فراهم میکنند زندگی بخور ونمیر دارم طی این سالها نه خرج من وفرزندانم رانداده است من الان طی یک سال تحت پوشش قرار گرفتم که اودرزندان است زمانی ازاد بشه قطع میشه تحت پوششم میخوام راهنمایی کنید که میشه بخاطر بدسرپرست بودن ومعتاد بودن شوهرم میتونم تحت پوشش بودن خود وفرزندانم ودایمی کنم که قطع نشه