مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مجازی

باسلام بنده یه معامله آنلاین با یک نفر داشتم که اون شخص رمز و جیمیل منو گرفت و منو بلاک کرد و حدود 4 میلیون هم قیمت اطلاعات داخل اون رمز و جیمیل بوده الان از اون شخص یه شماره کارت بانکی دارم میخواستم ببینم الان باید برم پلیس فتا یا کلانتری؟ پرونده تشکیل داده میشه ؟ روند قانونیش چجوریه بخوام آدرس این شخص رو از طریق شماره کارت پیدا کنم و پولمو پس بگیرم شکایت هم ندارم فقط رمز و جیمیلم رو میخوام میخواستم بدونم مراحل قانونیش به چه صورته؟ ممنون میشم سریع پاسخ بدین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پلیس فتا طرح موضوع کنید وشکایت خویش را دردفاترخدمات قضایی به ثبت برسانید