مشاوره حقوقی رایگان - مدارک لازم برای اینکه سیم کارتمو به نام شرکت کنم؟

من میخوام سیم کارتی که به نامم هست رو به نام شرکت کنم ، مدیر عامل شرکت یک شخص است و رئیس هیئت مدیره یک شخص دیگر ولی حق امضا و مهر دارن برای اینکه بنام شرکت کنم سیم کارت و چه مدارکی لازم هست ؟
و اینکه با معرفی نامه و بردن مدارک میتونم خودم انجام بدم اینکارو؟
یا حضور هر دو شخص واجبه ؟ چون مدیر عامل نیستن خودشون فقط میتونن معرفی نامه به من بدن
در کل مدارک انتقال رو هم میخوام بدونم
ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از دفاتر پیشخوان سوال بفرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دفاتر پیشخوان مربوطه سوال نمایید