مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد پرونده

درود بر شما من یه پرونده دادگاه انقلاب کرج داشتم که بعد از طی ایام بازداشت به شعبه رسیدگی پرونده مراجعه کردم و بعد از اظهار دفاعیه رای بر برائت و ازادی بدون قید و شرط داده شد حالا بعد از گذشت 18روز یه پیامک از سامانه ابلاغ اومده: پرونده شما با شماره ..‌..‌‌‌. و شماره بایگانی (که البته شماره ای ننوشته برای بایگانی) به شعبه 2 اجرای کیفری دادسرای فردیس واصل شد. اخه پرونده من بابت مواد مخدر بود. نه کیفری. البته این رو هم ذکر کنم ساکن شهرستان فردیس هستم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

به احتمال زیاد متهمین دیگری بوده که حکم محکومیت براشون صادر شده و جهت اجرا به شعبه اجرای احکام کیفری رفته.