مشاوره حقوقی رایگان - بيمه نيروهاي مسلح با تعرفه آزاد

همسر من تحت پوشش هيچ بيمه اي نيست،سنشون هم٥٣ ساله. پدرشون بازنشسته نيروي زميني ارتش هستند، ميخواستم بدونم همسر من ميتونن با تعرفه آزاد از بيمه پدرشون استفاده كنن؟
واگر ممكن باشه من ميتونم تحت پوشش بيمه مثل همسرم باشم(مثل ساير بيمه ها كه آقايون مي تونن همسرشون رو تحت پوشش داشته باشن)؟
البته من شاغل بودم و مدتي بيكار شدم و هنوز مستمري بيكاري هم برايم برقرار نشده.
تشكر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از نهاد بیمه گر سوال بفرمایید. معمولا بیمه نیرو های مسلح چنین امکانی را فراهم میکند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از اداره بیمه، این امر را به نحو حضوری پیگیری نمائید.