مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

زمینی را فروختم سند نداشت قرار بر این شد سند را خریدار پیگیری کرده و بگیرد ضمنا قیمت زمین را بر مبنای زمین بدون سند لحاظ کردیم موقع سررسید چکها چکها پاس نشد فقط از کل مبلغ 96میلیون تومان شش میلیون دریافت کرده ام سند هم بنام خودم است شخص خریدار پول زمین را علیرغم هفت ماه از موعد پرداخت چکها نمی دهد و بنده در قولنامه هم حق فسخ ننوشته ام گفته ام زمین را پس بده نمی دهد پول هم نمی دهد در دادگاه هم محکوم شده ایا من می توانم چون این فرد وضعیت مالی خوبی ندارد زمین را پس بگیرم البته ایشون زمین را به شخص دیگری واگذار کرده است لطفا جواب من را بدهید یا می توانم بعنوان کلاهبردار زمین را پس بگیرم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

بله میتونی...اگه ایشون محکوم شده و نمیتونه پول بده حالا میتونی معامله را فسخ کنی..امیدوارم زمین را تحویل نداده باشی