مشاوره حقوقی رایگان - تماس از طرف پلیس فتا

من یک پیج فروش لباس زیر و..... در اینستاگرام دارم که از طریق پلیس فتا با من تماس گرفته شده:
دفعه اول گفتن دستور بررسی خط موبایل و تلفن هست و حضوری مرجعه کنید که نرفتم
دفعه دوم با فاصله 15 روز تماس گرفتن من متوجه تماس شون نشدم
الان تمام پیج هام رو دی اکتیو کردم
دفعه سوم با منزل تماس گرفتند، و گفتن برای پاره ای از توضیحات بیام فتا دایره اطلاعات
میخواستم ببینم مراجعه کنم بهتره و اگر مراجعه نکنم چه اقدامی می کنند
با وکیل صحبت کنم که میگن تلفنی قانونی نیست و پلیس فتا اگر ابلاغی برای شما دارد تلفنی نباید باشد باید ابلاغ قانونی واقع شود
من ثنا هم دارم و هیچ ابلاغی دریافت نکردم
لطف می کنید راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، پلیس فتا و آگاهی هیچ ابلاغی ارسال نمیکند ، صرفا از طریق تماس تلفنی احضار میکنند ، شما تخلفی نداشتید و جایی برای نگرانی از حضور نیست ، مراجعه حضوری کنید .