مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل

با سلام عموم به 80میلیون اجرت المثل زمین کشاورزی که تصرف کرده محکوم شده است حالا درخواست مسدود حسابهای بانکی کردم از اجراب احکام ولی حسابهای خود را خالی کرده اکنون بهترین راه چیست درخواست املاکی که درآن زندگی میکنه بصورت قولنامه ای میباشدتوقیف کنم یا در خواست مسدودی کارت ملی کنم یا درخواست حکم جلب کدام گزینه بهتر و سریعتر میباشد با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، امکان توقیف منزل و محل تصرف ایشان حتی اگر قولنامه ای باشد هم وجوددارد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که مبادرت به مسدودی کد ملی نمائید.