مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت قرار بازداشت موقت

باسلام و احترام بنده برای نفری که متهم بودو برای عدم رفتن ایشان به زندان (بازداشت موقت ) قبل از برگزاری دادگاه فیش حقوقی گذاشتم بعد از دوماه ایشان در دادگاه حاضر و به دوسال حبس تعزیری محکوم شد ولی برای تحمل دوسال ظرف مدت معین هنوز خودرا معرفی نکرده باتوجه به اینکه ضمانت بنده فقط برای حضور ایشان در دادگاه بوده ممکنه در صورت عدم حضور ایشان برای من هم گرفتاری ایجاد بشه ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، ضمانت شما صرفا بابت حضور در دادگاه نیست بلکه در مرحله اجرای حکم هم باید ایشان را حاضر کنید و الا دستور ضبط تامین کیفری صادر میشود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شما موضوع ضمانت را انجام داده‌اید و مشکلی پیش نخواهد آمد.