مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و تحصیل مال غیر

سلام
آیا کسی که از وراث حساب نمی‌شود و هیچ منفعتی یا ضرری هم از مال نمیبرد می تواند به عنوان خیانت در امانت و تحصیل مال غیر از جانب متوفی که دیگر حضور ندارد طرح شکایت کند؟در حالی که وراث آن متوفی اصلا شاکی نیستند
البته این شخص به قصد اذیت و بدون اطلاع از عواقب شکایت واهی دست به این کار زده و ادعای او اساسا بی مایه است و شاید چند نفر از اطرافیان خود را به عنوان شاهد بیاورد
اما او هیچ نسبتی یا متوفی ندارد

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، شکایت کیفری علیه متوفی مسموع نیست و رد خواهد شد ، اما از طریق حقوقی چنانچه ادعای مستند به مدارک متقن داشته باشد امکان طرح دعوی علیه وراث را دارد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت شخص مورد اشاره در متن سؤال بی‌نتیجه خواهد ماند.