مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرائیه

سلام
دوتا چک دست کسی داشتم که ایشان بر علیه من اجرائیه گرفت و من با طی فرایند قانونی حکم توقف اجرائیه گرفتم .
سوالم اینه که کسی که چک‌های من دستش هست هنوز میتونه تحت هر عنوان دیگری روی چک‌های من اقدام حقوقی کند ؟
توسط خودش یا مثلا واگذاری به شخص ثالث ؟
راهی برای سد کردن هر نوع اقدام از سوی ایشان علیه خودم وجود دارد ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، شما روند اجراییه را متوقف کردید و دیگر امکان هر نوع اقدامی نسبت به اجراییه وجود ندارد تا تعیین تکلیف در خصوص پرونده مطروحه شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نگران نباشید شما عملیات مربوط به چک را متوقف کردید