مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از تعویض پلاک

حدود 10 سال پیش ماشینی فروختم و وکالت آن هم همان سال دادم منتها نرفت و انجام نداد الان شکایت کردم و قاضی رای ب فک پلاک داده من در درخواست ابتدایی خودم در دفتر قضایی خواهان جبران خسارت‌های ناشی از انجام نشدن مانند کسر نمره منفی .یل طی این سالها بدلیل داشتن پلاک نتونستم خرید خودرو از شرکت ها داشته باشم حتی نتونستم ماشین که فرسوده ای که دارم رو تعویض کنم ....منتها قاضی فقط رای به فک داده و جبران خسارات نادیده گرفتن لطفا راهنمایی کنید چطور ب خسارات وارده برسم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اصولا چنین خسارتی باتوجه به عدم اقدام طولانی شما قابل مطالبه به نظر میرسد نباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که امکان مطالبه خسارت از این بابت وجود نداشته باشد.