مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

باعرض سلام خدمت وکلای محترم.اینجانب درسال 61 الی 62 بطور داوطلب از تهران ب جبهه اعزام شدم و در گردان المهدی که بعد تبدیل ب گردان 1954 زرهی قدس شد ب فرماندهی حاج کاظم جعفر زاده در خط مقدم حضور فعال داشتم بنده توپچی تانک تی 62 بودم که در منطقه پنجوین مجروح شدم برای کارت ایثار اقدام کردم گفتن اسم شما درسامانه استعلام نیست ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکرفراوان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا نسبت به جمع آوری سوابق جهت درج درسامانه اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید صرفا روند اداری است