مشاوره حقوقی رایگان - ضربه مغزی و خونریزی مغزی دیه اش چقدر میباشد

با سلام وخسته نباشید
یک موتور سوار از پشت به من با شئی نامعلوم کوبید و فرار کرد و باعث شد خونریزی مغزی کنم،شکایت کردم ولی نتوستم شناسایی کنم موتور سوار،دادگاه گفتن وقت معاینه مجدد نوشت واعلام کردن دیه از صندوق بیت المال تعلق میگیرد،حالا این مبلغ برای یک مرد چقدر هست؟لازم به ذکریک ماه از کار بیکار شده ام وسرگیجه وسردرد های بدی دارم و بعدازاین اتفاق بویایی و چشایی از دست داده ام

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میزان دیه باتوجه به نظریه پزشکی قانونی محاسبه میگردد