مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکن مالی برای پرداخت چک برگشتی

سلام .شاکی به دلیل پاس نشدن چک، حکم جلب سیار برای همسرم گرفت و امروز از دادگاه مستقیم به زندان اوین رفت .میخواستم بدانم تا چه زمانی باید در زندان بماند .هیچ مال منقول و غیرمنقول هم ندارد حتی خرج بچه ها را هم ندارم.و‌سوال دوم اینکه آیا اگر ظرف سی روز از ابلاغ اجراییه، اعسار میداد، دیگه زندان نمیرفت؟ و سوال سومم این است که علاوه بر مبلغ چک که تو حکم جلب نوشته، باید یک بیستم هم به دادگاه بدهیم .میخواستم بدانم توجیه عدلانی این مبلغ چیست؟آخه من پول خرجی ندارم اونوقت یک بیستم هم به دادگاه بدم .
به خاطر رضای خدا خواهش میکنم به هر سه سوالم پاسخ بدهید .ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تازمانیکه طلب پرداخت یا دادخواست اعسار ایشان مورد قبول واقع شود.
بله.
نیم عشر دولتی.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
تکرار ی است پاسخ داده شد.
موفق باشید.