مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز پول از سمت دادگستری بعد از انجام مزایده اپرتمان چقدر میباشد.

با عرض سلام .بنده یک ملک ورثه ای را به دلیل عدم رضایت فروش از طرفین ورثه برای فروش در دادگاه به مزایده گذاشتم .مزایده برگزار شد و خریدار 10 درصد از ثمن‌ معامله را واریز کرد و مابقی باید طی یک ماه واریز شود .بعد از واریز کل مبلغ به حساب دادگستری چقدر زمان می‌برد که دادگاه سهم بنده را به من واریز کند ؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پیگیری حضوری می‌خواهد پیگیری نکنید مبلغی واریز نمیشود