مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در برنامه ن....

سلام یه نفر تو تلگرام کاریابی زده بود منم رفتم پی ویش و برنامه ن... گفت نصب کنین منم نصب کردم بعد واسم پول واریز کردن بعدش کیف پول گیرنده رو بهم داد منم کاریز (رمز ارز و دوج کویین) کردم بعدش یه نفر ازم شکایت کرده ک پولاش اومده تو حسابم بصورت غیر قانونی حالا چجوری توی دادگاه ثابت کنم ک کلاهبرداری شده ؟
و یا پلیس فتا میتونه با توجه به کیف پول گیرنده ک دخیره کرده بودم جایی پیداش کنه و بیگناهیمو ثابت کنم؟