مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در چهاراه

سلام وقت بخیر
من چند روز پیش در چهاراه تصادف کردم،ثانیه های اخر چراغ سبز بود که من رفتم و وسط چهاراه ک بودم چراغ قرمز شد و ماشینی با عجله اومد و تصادف کردیم و سریع ماشینش کشید کنار نزاشت پلیس بیاد.ماشینشم پیکان وانت بود و ماشین من تیبا بود .ماشین من خراش کمی برداشت ولی ماشین اون اقا خیلی خسارت دید و انقدر زود کشید عقب من نفهمیدم کار من بوده یا نه بعد ایشون میگن من مقصرم و از من پول گرفتن واقعا من مقصرم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی توسط کارشناس مقصر تعیین گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی بر عهده افسر راهنمایی و رانندگی می‌باشد.