مشاوره حقوقی رایگان - معرف بانک برای دسته چک

با سلام خدمت شما وکلای محترم
بنده پارسال تو بانک بودم بعد یکی از آشناهام با دوستش اومد تو بانک گفت میخواد دسته چک بگیره کارش عمده میخره میفروشه کسی اینجا نمی‌شناسه از من خواست که به عنوان معرف براش امضاء کنم منم امضاء کردم
بعد از مدتی طرف رفته دسته چک را گرفت و رفته چک را امضاء کرده با همکاری دمادشون چک کشیده تو بازار وی دوتا مغازه خریدن و همون آشنام ی روز زنگ زد که این رفیقم منظورم دامادشون هست که دوتا مغازه داره میخواد بفروشه میخوای برات بخرمشون منم گفتم اگه به قیمت بده می‌خوام اومدیم مغازها را قیمت کردیم و قرار داد نوشتیم و وسیله هاشو بار کردیم آوردیم بعد از دو سه ماه از آگاهی زنگ زدن بهم گفتن مغازه هارا که خریدی اینا رفتنه کلاهبرداری کردنه از اونجا که تو هم مغازه ها پییش هم توبانک معرفش بودی بیا ببینیم جریان چیه
ماهم رفتیم آگاهی و ی نفر اومد ی فیلمی نشون ماداد گفت مغازه را از این اقا گرفتید گفتم آره گفت این اومده مغازها را از من خرید منظورم دوماد اون شخصی بودیا برادر خانمش که من بعنوان معرف تو بانک براش امضاء کردم خلاصه دامادشونا را میگیرن طرف هم که ما معرفش بودیم میره پیش قاضی میگه دومادمون دسته چک منو برده امضای منو جعل کرده بعدش این آقا را گرفتن منظورم داماد هست رفته اسم منو اورده که این اقا معرف بانک بوده وبرادر خانمم مغازه هارا داده به این اقا مغازه ها هم پیش خودشه این اقا که من باشم مال خره در صورتی که من قرارداد به نام دامادشون دارم وپول واریزی وچک های که بهش دادم تو قرارداد نوشتم و حتی فیلمش هم هست که این اقا رفته تو مغازه چکها را امضاء کرده وقرار داد نوشته با صاحب مغازه ولی خودشو بجای برادر خانمش جا زده یعنی صاحب چک
حتی قرارداد های که بهاش نوشتم به نام دامادشون هست ودادم به شاکیه گذاشت تو پرونده حتی شاکیش هم به قاضی گفته که این اقا که منظورش من بودم این خریده قانونی هم خریده قرار داد داره اینم بگم که باز پرس منو نخواست و قرار جلب دادرسیش یا کیفر خواستشو صادر کردو رفت دادگاه
حالا سوال من از شما وکلای محترم این است که ایاقاضی دادگاه میشه منو احضار کنه یا پای من بیا وسط یامن شریک جرم هستم یا به عبارت دیگر میشه برا منم دردسر بشه یا نه ممنون راهنمایم کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگربااسنادومدارک نداشتن سونیت وجهلتون رامحرزببینندتبریه میشوید