مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر
من چند روز پیش در یک چهاراه تصادف کردم.ثانیه های اخر چراغ سبز بود که من رد شدم و وسط چهاراه ک بودم چراغ قرمز شد ی پیکان وانت با عجله اومد و تصادف کردیم و سریع ماشینش جابه جا کرد و نزاشت پلیس بیاد این اقا ثانیه های اخر چراغ قرمز حرکت کردن.ماشین من تیبا بود ولی خیلی اسیب ندید اما ماشین اون اقا ک پیکان بود خیلی خسارت دید بعد ایشون اونقدر سریع کشیدن عقب ک من ندیدم کار من بوده یا تصادف قبلی کرده بود.ایشون کارت ملی منو گرفتن و از من خیلی خسارت میخوان میخام بدونم من مقصرم واقعا؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مقصر توسط کارشناس تعیین میگردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید می‌گذاشتید افسر کروکی بکشد ضمن آنکه ایشان باید �بت کنند شما مقصر بوده‌اید با برآورد خسارت ومدرک بی احتیاطی شما